RECOMANACIÓ Nº1 DEL COLCV: TERMINOLOGIA A EMPRAR PER A IDENTIFICAR LES ACTUACIONS O PRÀCTIQUES DEL LOGOPEDA I LES SEUES ESPECIALITZACIONS

TERMINOLOGIA A EMPRAR PER A IDENTIFICAR LES ACTUACIONS O PRÀCTIQUES DEL LOGOPEDA I LES SEUES ESPECIALITZACIONS

RECOMANACIÓ NÚMERO 1 DE 19 D'OCTUBRE DE 2015 DEL COL·LEGI OFICIAL DE LOGOPEDES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Apreciats col·legiats, apreciades col:legiades:

Com sabeu una de les funcions principals dels col·legis estipulades per la llei és la regulació professional, que es du a terme a través del Codi Deontològic.

Altres formes de regulació de la professió són les recomanacions i els posicionaments tècnics.

Les recomanacions són propostes d'actuació per a aspectes molt puntuals de la conducta professional que basant-se en l'oportunitat social, a les conjuntures històriques o a circumstàncies puntuals convé aclarir per al benefici de la professió.

La seua motivació ha sigut alguna consulta d'usuaris sobre la terminologia que emprem per a definir la nostra activitat i les seues especialitzacions. Hem realitzat algunes observacions en la web i els mitjans de comunicació i hem cregut oportú emetre una recomanació sobre l'ús de les paraules logopeda i logopèdia i en contra d'altres paraules com logofoniatra que no estan subjectes a regulació professional. Podeu llegir esta recomanació que esperem vos parega raonable i beneficiosa per a tots.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vista previaAdjuntoTamaño
Recomendación nº1 del COLCV dic15.pdf633.7 KB